Tuesday, July 7

SaPe yG bUaT siaL ni??huh!!~

sejak balik u ni kan..mcm2 isu kluar..
semua salah sape???
u lain xtau la..
tp u aku ni da semakin sewel kot..
sume x btol..
antara isu2 yg berlaku:

1)tuka faculty pindah pekan..da la sane x siap lagi..aer n letrik pon xde lg.. lect kat sane pon mntak balik cni..barang lab sume da pindah kat sane..budak2 kat sini terkapai2..xtau nk g mne.. dah tu 2 mggu sruh kitorg blaja kat cni dlm 1 kuliah besa 1 course n 1 bacth..gile bapak ramai nyer..pastu ade plak subject kne dropkan..so jam kredit sket la..ni yg merisau kan ni..jgn pai 1 batch extend nnt suda..

2)pasal kolej kediaman baru yg dijanjikan untuk kitorg..kate start sem ni da bole duduk.. tap x siap2 lagi..so, budak senior majority jd mgsa..di anak tiri kan..cmpak nama kat blok baru yg x siap lg tu..then di suruh merempat kat blik2 org lain..diorg cume sedia kn 2 tilam je untuk 2 org..duduk kat ruang tamu plak tu..kalo poton yuran asrama xpe jgk..ni sama je..hampeh!~

3)pastu dah tau asrama x muat dah, pegi tmbah faculty baru lagi..student baru pon di trima daftar lagi..mau nye x haru dibuatnye..asrama da xde, silap2 ari bulan kitorg ni kne tdo kat padang je nnt..

4)semalam pulak kluar lagi cite pasal LI kne wat sem 6..gila2..kos aku ni psm pon xde lg..xtau mende pe pon nk LI..cam mne??sem ni aku da sem 5..tu la, suke2 je nk tuka2 sem mane.. diorg x pk hape..sape la punye keje semua ni??huh~

5)da tu x habeh lagi ngn isu aer.. semalam da stat xde aer balik.. dari sem2 sblom ni sebulan ade kot yg xde aer..mse mggu final plak tu..mmg agak celaka jugak la..ni awal sem da jd isu..ape sume ni..sape yg betanggung jwab hah!!~

aku redha sume ni belaku, sbb ape pon aku cukup makan, sehat n ni la dugaan masok u kot..xpe la..saba je la..

(dalam ati aku stiil x pueh ati ngn pengurusan u, ni sume gara2 pemimpin negara yg beri arahan tp sume kelam kabut sbb xnk p.k sblom ckp, dah tu kitorg mgsa keadaan. last2 yg di kejar xdapat, yg di gendong keciciran)

p/s : aku tetap x puas atii! grrr!! aish!!~

6 beBeLan:

♥.misz luna.™ said...

same...
same...


huda pn sgt la x puas ati..
ape pnye U la..


tah ape2 je..
buat kite ni mcm ape je..


isu air dr dlu x sudah

tayn said...

tu la..
aku pon kadang2 xphm cmne pengurusan u..
nk xnk saba je laa..

khadijah said...

ada jugak kes macam ni?
haishh macam2
*geleng2 kepala kesal*
heh

babymiLosh said...

biasa ah kan...
masing2 pikir senang masing2..
nak nama je kerjenye...
pasai budak2 tatau nak pikir langsung
macam haremmmmmmm~~~

kamu nakmoh emo2 yuppp.. huuu~

suMee said...

misz luna : eee..kompem ko x mandi kan..tmpat pompan xde air da kn.. umah aku de aer tgki lg..hak2..

tayn : btul2..saba sebahagian dr iman.. ;p

mossy : sesal dlu pendapatan..sesal kemudian x gune..rase nk nanges la..isk2.. =(

milosh : janji x emo...x macam haram pon..agak haram je..hehe..mcm hampehssss...hihi

LaDy TiA said...

teros terang ku ckp,ku benci ump...dh la wat keputusan suke ati mak nenek die je,pas2 nk pkse2 student pulak.ingt student ni sume robot ke hape?..mcm toooottt~~


ceria kite besame..