Monday, July 27

poToNg sTim bToL La!!~baBuN...

pg td gua tdo pas sbuh..tu la pasal..org kate klo tdo pas subuh pendek rezeki.. gua tdo je..
blasah je.. selubung ngn slimut busuk gua yang peta nye bepuluh kali lebih besa dari malaysia.. tah brape thn x basuh tah..gua dah lupe.. celik2, tgk jam lg 10 minit kol 10.. gua ade klas la.. capai towel gua, masuk jamban bsuk..gua cebom pkai cebok koboi je..punye la kelam kabut..sarung kasut boot gua yg gua bli mse spm dlu.. tapak serabai pon gua sapu..stat moto gua benti kat pak gad..bkn pg2 keje die ke tahan org.. tp ni x, gua tumpang parking die je..apsal la ramai2 mamat ni yg gua rase mcm knal je muke2 diorg ni..ape lg diorg wat kat sni..****!!!~gua x kne tggal sorg2..tp rmai gila siput2 sedut yg dtg awal pon xde transpot nk g kelas kat pekan.. ape ke b*bi sume ni..hari pertama nk g pekan dah sial.. gua ngn semangat berkobar2 siap2 ngn rambut rapi belah tepi ni nk stadi ni dah tebantut..sori, rambut gua agk panjang, susah nk wat pacak2..ape kene la uni gua ni..hancus harapan mak bapak gua.. ckap mcm2, jnji itu, jnji ini.. tapi habok pon tarak!!!~

p/s: gua kalo dah bengang, tayar moto pak gad pon gua pancit kan..huh!~grrr!!

4 beBeLan:

tayn said...

saba2 kayh.. tarik nafasssssss lepassssss.

mij0ohAns said...

tak paham betol mcm mane system korg yg tbe2 nk tuka buat clas kat pekan tu..hmm~nape ar xtggu sume da siap semua dgn hostel ape bagai baru la jlnkn class kat situ..
xpe2..
saba ye encik sumee ye..
sabaaaaa..

babymiLosh said...

mogok beramai2!

heeee~

~wandie~ said...

tayn: redo je la

mizu': lect aku ckp sptutnyehostel dlu buat tp hostel tu da hilang dalam plan..

millosh: ko kpala- aku folo k..


ceria kite besame..